ŽUPAN S PREDSTAVNICIMA DOGUS GRUPE: Predstavljena ulaganja u Villu Dubrovnik

15 Studeni 2017
Autor :  
Predstavnici Dogus grupe sa županom dnž

Buduća ulaganja Dogus grupe na području Dubrovačko-neretvanske županije bila su tema sastanka Župana Nikole Dobroslavića s regionalnim direktorom ove grupacije, Burak Baykan, te direktoricom hotela Villa Dubrovnik, Mirnom Lončar Stražičić.

Na sastanku su predstavljena ulaganja u hotel Villa Dubrovnik, buduća vizija prostora u odnosu na daljnja ulaganja u pomorsko dobro i popratne hotelske sadržaje te je također predstavljena ova grupacija kao značajan investitor na obalnom području naše zemlje, u hotelske kapacitete, luke nautičkog turizma – marine i slično.

Župan je ovom prilikom istaknuo kako i ove investicije, potvrđuju pozitivno investicijsko okruženje te pružio podršku investitorima u smislu realizacije projekata temeljenih na prostornim i razvojnim županijskim prostornim planovima te poštivanju kulturnog nasljeđa.

Sastanku je nazočio i pročelnik za turizam, pomorstvo, poduzetništvo i energetiku Ivo Klaić.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…