Zamolio 8 prijatelja da ustanu: Oni su spavali s mojom ženom

30 Prosinac 2019
Autor :  

Za neke je vjenčanje najsretniji dan u životu, za druge, nažalost, prilika za iznošenje prljavog rublja. Jedan je britanski mladoženja tako vlastitu svadbenu večeru iskoristio kako bi ponizio svoju partnericu i osmoricu prijatelja koji su navodno spavali s njom tijekom zaruka. 

Koliko god ta priča bila neugodna, možda bi s vremenom bila zaboravljena da ju jedan od gostiju nije odlučio ispričati na televizijskoj emisiji Grahama Nortona u kojoj se ljudi natječu u pričanju anegdota iz života. 

Sjedeći u crvenom naslonjaču, Shawn je tako privukao svačiju pozornost govoreći o tome kako se sve odvijalo:
- Na večeri, svi su počeli držati govore, a tada je mladoženja ustao i rekao: "A sada ćemo odigrati jednu igru". Zatražio je od gostiju da ustanu i preokrenu svoje tanjure naopako. Oni koji su ondje pronašli crvenu naljepnicu trebali su ostati stajati.

"Dobro pogledajte ovih osam muškaraca. Oni su spavali s mojom ženom dok smo bili zaručeni i sada tražim poništenje braka" rekao je mladoženja i napustio prostoriju.

Voditelj emisije Shawnovu je priču nagradio gromoglasnim aplauzom.

24sata.hr

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…