Veliki korona party u Sarajevu: Došao ministar, Halid, među njima i Dubrovčanin sa suprugom...

05 Svi 2020
Autor :  

Bosna i Hercegovina je tek počela popuštati s mjerama, ali mnogi za to ne mare - uključujući i ministra vanjske trgovine BiH Stašu Košarca koji je, s brojnim drugim ljudima, u ponedjeljak zatečen na fešti u sarajevskom restoranu Golf Klub, javlja Klix.ba

Osim njega, na "korona partyju" su se pojavili i pjevači Halid BešlićŠerif KonjevićSemir Cerić Koka i Slađana Mandić, a došao je i Nihad Fejzić, dekan Veterinarskog fakulteta u Sarajevu i član tijela za praćenje i analizu situacije izazvane korona virusom u Kantonu Sarajevu. 

Osim njega, na "korona partyju" su se pojavili i pjevači Halid BešlićŠerif KonjevićSemir Cerić Koka i Ajlin Ahmić sa suprugom Slađanom Mandić, a došao je i Nihad Fejzić, dekan Veterinarskog fakulteta u Sarajevu i član tijela za praćenje i analizu situacije izazvane korona virusom u Kantonu Sarajevu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Korona party u Sarajevu I dok su ugostiteljski objekti i dalje službeno zatvoreni, ovaj "korona party" nevješto se pokušao odigrati iza zavjesa, no buka je bila preglasna. A i Slađana Mandić je, čini se, zaboravila da vesela ekipa krši nekoliko mjera, pa je svoje pratitelje jedan dio večeri zabavljala snimkama na Instagramu - upravo s partyja, koje je čini se ipak izbrisala. 

Policija je zatekla oko 15 ljudi i svi su dobili prekršajne prijave, a vlasnika restorana prijavit će inspekciji. 

Kako doznaje portal Oslobođenje, navodno su se svi okupili na proslavi rođendana jednog sarajevskog doktora.

IZVOR: 24sata.hr

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…