TJEDAN LJEPOTE 2021: vrhunski tretmani lica i tijela po cijeni od samo 100 kuna!

04 Siječanj 2021
Autor :  

Udruženje kozmetičara Republike Hrvatske, koje okuplja stručnjake s višegodišnjim iskustvom iz  područja kozmetologije, tradicionalno osmu godinu za redu organizira „Tjedan ljepote“ koji će se  održati u periodu od 08.02. do 14.02.2021.u kozmetičkim salonima diljem Hrvatske. 

Tijekom trajanja ove manifestacije i ujedno najljepšeg tjedna u godini, saloni koji sudjeluju nudit će  različite kozmetičke i beauty tretmane po fiksnoj cijeni u iznosu od 100 kuna, a čija je vrijednost u  redovnoj ponudi višestruko veća. 

Svi saloni koji žele biti dio ove najljepše nacionalne manifestacije mogu se prijaviti putem ONLINE PRIJAVNICE. 

Humanitarna strana najljepšeg tjedna  

Najljepši tjedan u godini „Tjedan ljepote“ ima i svoju humanitarnu stranu jer se dio sredstava uvijek  donira u humanitarne svrhe. Ovo, osmo izdanje, „Tjedna ljepote“ dio sredstava donirat će udruzi „RTL  pomaže djeci“ jer na taj način zajedničkim snagama pomažemo onima kojima je to najpotrebnije – djeci. 

Stoga, ne propustite odlazak u kozmetički salon u najljepšem tjednu u godini, isprobajte tretman koji  vam je već neko vrijeme na popisu želja jer na taj način podržavate i humanitarni cilj ove manifestacije! 

Za vrijeme trajanja Tjedna ljepote je i dan zaljubljenih – Valentinovo pa ova manifestacija dođe kao i  savršeno rješenje za poklon dragoj osobi. 

Popis gradova i salona možete pronaći na službenoj internetskoj stranici Tjedan ljepote: tjedan ljepote.hr kao i na društvenim mrežama. 

Pratite možete na Facebooku i Instagramu gdje se redovito objavljuju najnovije informacije vezane uz  „Tjedan ljepote“.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…