Ponude ne prestaju: Severina i Nina, dođite mi pobrati krumpir

30 Srpanj 2020
Autor :  

Evo, za nekoliko dana vadimo krumpir u okolici Bjelovara, pa pozivam Ninu, Severinu i ostale estradnjake koji su uzeli pomoć od 4000 kuna da dođu prisnažiti u polje, stoji u ciničnoj objavi na društvenim mrežama koju je napisala osoba pod imenom Zrinka Gracan.

Revoltirana čitateljica ili čitatelj, jer nismo uspjeli do zaključenja broja stupiti u kontakt s navodnom poljoprivrednicom, upozorila je pjevačice da im ne bi preporučila da se u polju “nacrtaju” u skupocjenim haljinama. Uskoro su se društvene mreže rasplamsale te su poljoprivrednici iz okolice Osijeka, Zagreba i Zadra počeli nuditi pjevačicama angažmane na svojim poljoprivrednim zemljištima.

Naime, danima ne jenjavaju rasprave dijela glazbenika koji se teško nose s posljedicama koje je ostavila kriza uzrokovana pandemijom korona virusa. Koncerti se zakazuju višestruko manje nego lani pa je nedavno Nina Badrić šokirala izjavom kako je spremna izaći na ulicu i prosvjedovati jer mjesecima nije mogla zarađivati od nastupa.

Dio obožavatelja i kolega pokazali su suosjećanje s Nininim vapajem, ali dio je pjevačicu podsjetio kako dobiva dio zarade i mimo nastupa te su joj poručili da pretjeruje s istupima. Severina se još javno nije žalila iako je odradila samo jedan koncert.

24sata.hr

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…