EVO TKO IDE NA KONCERT GORANA BARETA I GRUPE MAJKE, A UPRAVO KREĆE I NOVI KRUG NAGRADNE IGRE

13 Kolovoz 2020
Autor :  
Nakon nekoliko godina, rock propovjednik Goran Bare, sa svojim Majkama dolazi u Dubrovnik, u kamp Solitudo.
Unatoč silnim ograničenjima i psihozi koja iz dana u dan prevladava našom svakodnevicom, u atmosferi neizvjesnosti koju donosi jesen, Dubrovnik craft beer festival prkosi nametnutom narativu i donosi dobru atmosferu i glazbu na Babin kuk.
 
Bare i Majke na svojoj ljetnoj turneji predstavljaju aktualni singl “Rođen za suze”, a repertoar je presjek najvećih hitova iz svih faza grupe. Zanimljivo je da će uz Bareta i Majke nastupiti fantastična osječanka Aklea Neon, koja će nastupiti nakon banda, tako da u rasplesanom i veselom ritmu Dubrovnik craft beer festival završi još jednu sezonu.
Na festivalu se predstavlja veliki broj lokalnih pivara, zaposleno je puno mladih ljudi iz grada te svojim dolaskom na festival svi im dajemo podršku u ovim suludim vremenima.
 

Dubrovnik Craft Beer Festival i Dubrovnik INsider čitatelje će nagraditi s čak 20 ulaznica za ovaj fantastični koncert, a pravila kako sudjelovati u 2.krugu naše nagradne igre potražite na našoj facebok stranici.

U prvom krugu naše nagradne igre dobitnica dvije ulaznice za ovaj koncert je Marija Moretić Pinčević.

 

 
Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…