DUBROVNIK CRAFT BEER FESTIVAL - EVO TKO JE OSVOJIO ULAZNICE ZA SILENTE u 5 .KRUGU NAGRADNE IGRE

23 Srpanj 2020
Autor :  

Dubrovnik Craft Beer Festival i ove godine će ponuditi preko 15 stilova zanatskog piva i vrhunske koncerte grupe Silente i Gorana Bareta i Majki, a bit će još iznenađenja koja ćemo objaviti u danima koji slijede.

Dubrovnik Craft Beer Festival uvijek je imao veliku društvenu korist te je pružao promocijsku, ali i prodajnu platformu malim zanatskim pivovarama. Stoga je od iznimne važnosti uz odgovorno ponašanje u ovo krizno vrijeme pomoći domaćim zanatskim pivovarama konzumacijom njihovih vrhunskih piva. Dodatan benefit za posjetitelje je koncertni program gdje festival na ovaj način pruža podršku koncertnoj industriji i bendovima.

Dobitnica dvije ulaznice u petom krugu naše nagradne igre je Merima Mima Prizmić. Čestitamo!

Svi dobitnici nagradne igre, koji će uživati u koncertu dubrovačkog benda Silente, sutra, 24. srpnja, u kampu Solitudo, svoje ulaznice mogu preuzeti na ulazu, samo morate reći vaša imena. Uživajte!

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…