Besplatno mjerenje neinvazivnom metodom vitamina i minerala u vašem organizmu

25 Srpanj 2020
Autor :  

Iskoristite mogućnost besplatnog mjerenja vitamina i minerala neinvazivnom i bezbolnom metodom 
Jednostavnim i kratkotrajnim pritiskom elektrode uređaja nalik olovci na lako dostupne određene točke lica i tijela, dobiva se uvid u stanje organizma te osigurava kontrola i prevencija prije pojave prvih simptoma manjka (ili viška) vitamina i minerala.

Modernom tehnologijom aplikacija prikazuje sažetak očitanja vitamina i minerala, informira vas o važnosti svakog pojedinog, opasnostima i posljedicama viška (ili manjka) te o njihovim prirodnim izvorima što je jako važno jer se dosta toga može postići putem prehrane.

Alat koji se koristi, koristi se i u medicini već godinama, ali nije baš popularan jer nije jako velik, skup i dovoljno osjetljiv. Naravno, ne daje detaljne rezultate na razini nanograma poput pretraga koje se rade u bolnicama i laboratorijima, ali barem vam daje ideju općeg stanja i što možete poduzeti kako biste se osjećali bolje. 

Kroz inicijalni razgovor i savjetovanje dodiruju se najčeće i teme umor, malaksalost, stres, probava, mršavljenje.Nakon mjerenja dobiju se savjeti u vezi (prilagodbe) prehrane te preporuke za dodatke prehrani, ako su isti potrebni i ako se sa sigurnošću može utvrditi da bi doprinjeli boljem fizičkom i psihičkom stanju osobe.

Izmjerite besplatno vitamine i minerale te saznajte koje namirnice uvrstiti, a koje ukloniti iz svoje prehrane te imate li potrebu za dodacima prehrani ili možda neke koje već uzimate, uopće ne trebate.

Utorkom i četvrtkom na adresi Nikole Tesle 4 (Dubrovnik), uz prethodnu najavu na broj 099/657-4767.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…