ARBOTEGA VAS DARUJE: Osvojite "Mantala Mist" 4 u 1 vodicu u spreju za lice i tijelo

05 Prosinac 2020
Autor :  

Arbotega je originalno i zaštićeno ime dubrovačkih korijena. Arboretrum, park prirode u Trstenome, Apoteka - druga najstarija ljekarna u Europi iz 1317 godine, Art Botega - umjetnost trgovine, koja je stoljećima omogućavala slobodu i bogatstvo Dubrovnika. Naše vrijednosti ugrađene su u svaki proizvod: prirodno, profesionalno, umjetnički.

Prirodna kozmetika sa sirovinama dubrovačkoga područja i Mediterana čini osnovu svih proizvoda.

Tri linije proizvoda: Lokrum Sun, za njegu koze tijekom ljeta, Arbotega Day and Night proizvodi, kojima blistate na ulicama svjetskih gradova, te posebna Cvijeta Zuzorić Beauty, luksuzna linija, posvećena najljepšoj i najmudrijoj Dubrovkinji.

Profesionalni razvoj proizvoda provode najbolji dizajneri, stručnjaci i laboratoriji u Hrvatskoj, nastavljajući dubrovačku tradiciju ljekarništva i medicine.

U drugom krugu darujemo "Mantala Mist" - 4 u 1 vodicu u spreju za lice i tijelo.

– Bogata antioksidansima – zaštita od oksidativnog stresa
– Hidratizira i njeguje o Daje olakšanje od ljetnih vrućina
– Fiksira šminku
Mantala mist vodica za lice i tijelo je ultimativni osvježavajući koktel vitamina, minerala i antioksidansa organskog crnog grožđa sa slasnim mirisom ljeta. Ovaj multifunkcionalni 4 u 1 proizvod za dehidriranu kožu pruža hidrataciju i antioksidativnu zaštitu licu, kosi i tijelu, osjećaj trenutnog olakšanja od ljetnih vrućina, te fiksira šminku.

Pravila sudjelovanja potražite na našoj Facebook stranici.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…