Projekcija filma ''Zemljani'' Shauma Monsona

25 Studeni 2020
Autor :  

Projekcija veoma kvalitetnog i edukativnog filma “Zemljani” Shauma Monsona održat će se u petak, 27. studenoga 2020. s početkom u 18 sati u Saloči od zrcala Narodne knjižnice Grad. Ovo događanje organizirano je u suradnji Udruge Crveni tepih i Dubrovačkih knjižnica.

Izvrsni film redatelja Shauma Monsona dojmljivim dokumentarnim prizorima pokazuje destruktivni, suicidalni trend civilizacije u kojoj živimo. Govori kako je nužno već danas promijeniti takozvani “naš način života”, definiran konzumerizmom koji razara i iscrpljuje ograničene resurse planeta i opasno remeti njegovu prirodnu ravnotežu.

Film pokazuje važnost skladnog ljudskog suodnosa sa svim živim bićima na Zemlji (koja ljudsku rasu egzistencijalno ne ugrožavaju) jer ovaj planet će još dugo biti i njihov i čovjekov jedini dom u Univerzumu (ili Multiverzumu). Ako ljudska vrsta preživi.

Zbog pridržavanja svih epidemioloških mjera i preporuka, u skladu s tim i ograničenog broja posjetitelja, dolazak na video projekciju potrebno je najaviti mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 441-986.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…