Božićna čarolija u Umjetničkoj galeriji Dubrovnik

25 Studeni 2020
Autor :  

Čarolija Božića Umjetničku galeriju Dubrovnik neće zaobići ni ove godine, a duh Božića stiže nam u vidu triju likovnih radionica za najmlađe koje se organiziraju u sklopu Dubrovačkog zimskog festivala.

Prva božićna likovna radionica čija je tematika izrada božićnih ukrasa namijenjena je osnovnoškolcima, a na rasporedu je u ponedjeljak, 30. studenoga u 17 sati. Radionicu će voditi muzejska pedagoginja Umjetničke galerije Dubrovnik, Ivona Šimunović, a zbog ograničenog broja sudionika na istu se potrebno prijaviti putem emaila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Sljedeća radionica izrade božićnih ukrasa na rasporedu je 3. prosinca u 17 sati, a namijenjena je predškolcima, dok je radionica „Najljepši bor u Gradu“ planirana za 7. prosinca također u 17 sati. Na posljednjoj, trećoj radionici, maleni kreativci, sudionici prve dvije radionice imat će priliku zajedno ukrasiti bor ukrasima koje se vrijedno izradili na prve dvije radionice. Također, zbog ograničenog broja sudionika i važećih epidemioloških mjera i preporuka i na ove se radionice potrebno unaprijed prijaviti i to na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Građani su pozvani da se i na ovom događanju drže preporučenih epidemioloških mjera i da održavaju međusobni razmak.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…