Zamjenica Tepšić i privremena pročelnica Raguž primile predstavnike finske tvrtke Finnish Consulting Group

19 Rujan 2017
Autor :  
Grad Dubrovnik

Zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić i privremena pročelnica Upravnog odjela za europske fondove, regionalnu i međunarodnu suradnju Zrinka Raguž primile su danas predstavnike finske tvrtke Finnish Consulting Group koji su boravili u Dubrovniku u sklopu konferencije Board of  Directors of FCG Finnish Consulting Group Ltd.

Predstavnici finske kompanije Finnish Consulting Group iskazali su interes za mogućom suradnjom s Dubrovnikom u sektorima u kojima djeluje njihova tvrtka, a riječ je o projektima infrastrukture, ekologije i urbanog dizajna.
Zamjenica Tepšić zahvalila se na iskazanom interesu predstavivši neke od projekata održivog razvoja koje u nadolazećem razdoblju namjerava pokrenuti i realizirati Grad Dubrovnik, osvrnuvši se posebno na projekt "Respect the City" kojemu je cilj uvođenje reda u odijevanje i ponašanje turista, te smanjenje gužvi u prometu turističkih autobusa.

 

 

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…