RODITELJI DJECE IZ ČOKOLINA "Zadnjih mjeseci intenzivno molimo vladajuće da se park i zelene površine redovito održavaju"

14 Srpanj 2020
Autor :  
Na redakcijski e-mail stiglo je pismo roditelja djece iz Čokolina koje prenosimo u cijelosti.
 
I dok šaljete mailove: 'molimo Vas redovito pometite oko sprava radi sigurnosti djece, molimo Vas redovito praznite kante za smeće, molimo Vas maknite smeće s puta, park je okupljalište pijanaca i pasa, pun izmeta i stakla od boca, molimo Vas table s pravilima ponašanja postavite ispravno, molimo Vas radite svoj posao', imate osjećaj da se netko s vama ruga, jer osim što ništa ili minimalno poduzimaju, nisu vam u stanju niti odgovoriti na mailove. Znači, redovito održavanje, da svatko radi svoj posao, ne samo onda kada premijer dolazi.
Tema parkinga i sigurnosti u prometu zaslužuje pak posebnu posvetu.  Još nešto, oni prekrasni borovi u parku koji nam pružaju hlad i u ljetno podne, već su par mjeseci označeni. Ne za sječu, nadamo se!?" 
 
Roditelji djece Čokolina ( podaci poznati redakciji )
Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…