PROBLEM MALIH OPG-ova: Sve što ne prodam, ako ne podijelim, dam živinama. Pitam se kome je u interesu da nas uništi?

21 Svi 2020
Autor :  

U posljednje vrijeme na našu redakciju stiglo je više pritužbi lokalnih Opg-ova. Naime, kako su popustile mjere i sve se donekle vraća u normalu, očekivalo se da će se popustiti i mjere na tržnicama.

- Nema logike da u ugostiteljskim objektima više ljudi sjedi za istim stolom, dok je na placi razmak od jednog prodavača do drugog 5m, a između kupca i prodavača pleksiglas. Također, kupac da bi preuzeo robu od prodavača mora sa strane preuzimat i plaćat, tako da je zapravo taj pleksiglas suvišan jer svakako ostvaruju kontakt, kaže jedna naša sugovornica ( podaci poznati redakciji ), koja ujedno moli direktora Sanitata Tomislava Tabaka i gradonačelnika Mata Frankovića da urgiraju kod Nacionalnog stožera da se popuste mjere i na tržnicama u Dubrovniku.

Ograničenje prodavača na Gruškoj placi je 11 dnevno, a nama se sad gomila sezonsko povrće i nemamo mogućnost prodavat kao prije, jer sad dođemo na red maksimalno dva puta u petnaest dana. Sve što ne prodam, ako ne podijelim, dam živinama. Pitam se kome je u interesu da nas uništi  - kaže sugovornica.

Podsjetimo, tvrtka Sanitat je sukladno uputama i mjerama Nacionalnog stožera morala postavit pleksiglas barijere na banke da bi mogla otvoriti placu u Gružu, stoga smo uputili upit Nacionalnom stožeru kad namjeravaju popustiti mjere i na tržnicama.

 

 

 

 

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…