PEMOVE DJELATNICE KOJE SU BILE U KONTAKTU SA ZARAŽENOM OSOBOM RADILE OD GRADA DO MOKOŠICE?

07 Travanj 2020
Autor :  

Kako je rekao danas na konferenciji za novinare, ravnatelj ZZJZ, dr Mato Lakić, obrađeno je 16 kontakata zaražene djelatnice trgovačkog lanca Pemo. Isto tako, dr Lakić je kazao kako je Pemova zaposlenica došla na posao prije pet dana i osjećala se loše.

Kako je već poznato, osoba oboljela od koronavirusa, djelatnica ove trgovačke kuće je iz doline Neretve i u samoizolaciju su poslani svi oni koji su s njom putovali svakodnevno na posao. Međutim, prvotna odluka Pema je bila da djelatnice iz iste trgovine koje nisu iz tog područja i nisu se vozile kombijem i dalje idu na posao!

Nakon pritiska medija, tek jutros u 11 sati u Pema u Solitudu djelatnice su poslane svojim kućama, a zamijenjene su drugim djelatnicama. Neslužbeno saznajemo kako je zaražena osoba koronavirusom bila u kontaktu i s drugim kolegicama, koje se rotiraju po Pemovim trgovinama od grada do Mokošice. 

Upit smo poslali i Pemu, međutim, do objave ovog teksta, odgovor nismo dobili.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…