Otvoreno prvenstvo Dubrovnika u atletici

26 Rujan 2020
Autor :  

Atletski klub Dubrovnik,danas na stadionu u Lapadu, organizira Otvoreno prvenstvo Dubrovnika u atletici. I ove godine natjecanje je uvršteno u službeni kalendar natjecanja Hrvatskog atletskog saveza.

Početak natjecanja je u 13.00 sati, a svi aspekti natjecanja  održat će se uz poštivanje epidemioloških mjera zaštite od virusa COVID19.  

Natjecatelji svih starosnih uzrasta će se natjecati u 32 kategorije - trkačke, bacačke i skakačke, odnosno  sve one koje je tehnički moguće organizirati na stadionu u Lapadu, s obzirom na nepostojanje  adekvatnih uvjeta, prije svega atletske staze. Stoga je i ovo natjecanje jedan od nastojanja i koraka ka  izgradnji staze koju Dubrovački atletičari, djeca, gosti, ali i svi građani Grada zasigurno zaslužuju.  

Posebnost ovogodišnjeg prvenstva je i atraktivna utrka trenera i roditelja na 60 m.  

Ovim putem AK Dubrovnik poziva građane da nazoče ovom jedinstvenom događaju, dođu navijati i dati podršku svim natjecateljima!  

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…