Oproštajni posjet generala Mirka Šundova

24 Veljača 2020
Autor :  

Dubrovački gradonačelnik Mato Franković primio je u oproštajni posjet načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske generala Mirka Šundova, koji 1. ožujka ove godine odlazi u mirovinu. Kako je kazao, za Dubrovnik ga vežu brojne uspomene, od onih ratnih do mirnodopskih, te je želio i Dubrovnik uvrstiti u svoj oproštajni posjet.

General Šundov u ovoj je prigodi zahvalio gradonačelniku Frankoviću za uspješnu suradnju u proteklim godinama te mu uručio zahvalnicu, dok je gradonačelnik za uspomenu i zahvalnost za sve što je napravio za Dubrovnik generalu uručio sliku Grada.

Nakon 30 godina provedenih u vojsci, od toga gotovo 20 kao general uključujući i pet ratnih godina, general Šundove se, kako je kazao, raduje mirovini u kojoj namjerava podučavati, pisati o profesionalnoj vojsci i njezinom osnivanju u Hrvatskoj,  te se posvetiti i svojoj magistarskoj struci geomorfologiji.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…