MOKOŠICA NE PRESTAJE PJEVATI: "Šaljemo glas srca, ljubavi, zahvale, potpore i zajedništva!"

30 Ožujak 2020
Lukša Fabian

Jedna od organizatorica sutrašnjeg događaja: MOKOŠICA: Zahvalimo se opet, Kristina Njirić, poziva sve vas koji živite u najvećem gradskom kotaru da sutra, u utorak, 31. ožujka u 20 sati izgasite svjetla u svojim stanovima i kućama, izađete na balkone, prozore i tarace, upalite svoje mobitele, prskalice, upaljače i zapjevate Oliverovu "Cesaricu"

U 20 sati Dubrovačka televizija i Radio Ragusa će pustiti pjesmu, tako da se može oriti iz svakog mokoškog stana u isto vrijeme. 

- Hvala svima onima koji se brinu o našim životima u borbi protiv korona virusa. Želimo pjesmom zahvaliti zdravstvenim djelatnicima, pripadnicima Civilne zaštite, Crvenom križu, policiji, vojsci, trgovcima, blagajnicama, vozačima kamiona, katamarana, dobavljačima, navijačkim skupinama, volonterima, svima onima koji rade i svima koji se pridržavaju zaštitnih i sigurnosnih mjera Stožera civilne zaštite. Pozdravljamo pjesmom i naše pomorce koji se ne mogu vratiti doma, neka im je mirno more i nek ih čuva dragi Bog., kazala je Kristina.

Kike navodi kako će se ovaj događaj snimati i iz zraka, pa vjeruje kako će jedna lijepa slika zahvale i podrške iz Mokošice obići Hrvatsku.

- Bilo bi poželjno da ne pojačavate baš glasno pjesmu, jer bitan je naš glas, glas srca, ljubavi, zahvale, potpore i zajedništva!, poručuju Kristina, Melisa Zekić i Luko Prlenda, organizatori ovog dirljivog događaja.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…