Čestitka Gradonačelnika za Međunarodni dan turističkih vodiča

21 Veljača 2020
Autor :  

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković uputio je čestitku turistčkim vodičima povodom Međunarodnog dana turističkih vodiča.

 "Poštovane vodičice, poštovani vodiči,

iznimno mi je zadovoljstvo što mogu svima Vama čestitati Vaš dan, Međunarodni dan turističkih vodiča.

Vaše znanje, energija, dobra volja i prijateljski pristup turistima koji se žele upoznati s našim gradom ima veliku ulogu u ukupnom doživljaju koji će naši gosti ponijeti s godišnjeg odmora. Često i u ekstremnim vremenskim uvjetima, vjerno prezentirate i oslikavate ljepote, povijest, kulturu i tradiciju našeg veličanstvenog Grada Dubrovnika.

Svojim pristupom i predanošću itekako pridonosite dubrovačkom turizmu, nudeći upravo ono što svaki turist traži – najbolji doživljaj destinacije i nezaboravnu emociju. Zahvaljujem na Vašem dosadašnjem angažmanu u provedbi mjera projekta Poštujmo Grad, za sve nas iznimno važnom. Želim Vam svima puno uspjeha u daljnjem radu."

 S poštovanjem,

Gradonačelnik Mato Franković

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…