ZANIMLJIVO: CSI večera i u Dubrovniku! Prijavite se i riješite zločin!

24 Siječanj 2020
Autor :  

Nakon velikog uspjeha u Zagrebu i Splitu, CSI večera napokon dolazi i u Dubrovnik!

Nešto strašno će se dogoditi!
Mnogo osumnjičenih od kojih je samo jedan ubojica! Tko, gdje, kada i zašto?
Formirajte svoj tim i postanite detektivi za jednu noć!

CSI DINNER po prvi put dolazi u Dubrovnik, u Sunset Beach, koji je znao prepoznati jedan novi, inovativni i kvalitetni projekt.

➤ Večera sa zločinom poznata kao i “Murder party”, je interaktivna, zabavna i zanimljiva igra, koja će se odvijati za vrijeme večere u Sunset beach.

➤ Ugodno smješteni za svojim stolovima za vrijeme večere riješite zločin te se pretvorite u prave detektive i pomozite u otkrivanju istine.

➤ Vaš stol će predstavljati jedan istraživački tim, radit ćete zajedno, kao tim da bi otkrili zločin, napisali optužnicu sa točnim redoslijedom zbivanja te osvojili glavnu nagradu večeri.

➤ Za one koji nikad nisu čuli za nas i naše projekte i evente, pozivamo vas da na slijedećem linku pogledate slike s našim prijašnjih evenata kako bi dobili ideju o čemu se točno radi.

https://www.youtube.com/watch?v=KqCSMBZM-4Q

The Westin Zagreb Hotel 24.10.2019
https://www.facebook.com/pg/CsiDinner/photos/?tab=album&album_id=2074757009290880


Detaljne informacije na sljedećem linku.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…