Ulicama našeg Grada stiže i u Mokošicu: koncerti klapa Maestral, Kaše i Ragusavecchia

08 Rujan 2017
Autor :  
Grad Dubrovnik

Kulturno – zabavni program "Ulicama našeg Grada" kojeg organizira Grad Dubrovnik nastavlja se i u rujnu, a od subote, 9. rujna, program će se osim u povijesnoj jezgri i na Šetalištu kralja Tomislava proširiti i na Mokošicu.


Zajedničkim nastupom triju dubrovačkih klapa, klape Kaše, Maestral i Ragusavecchia, u subotu 9. rujna s početkom u 20 sati, započet će kulturno – zabavni program "Ulicama našeg Grada" u Mokošici, a nastavit će se filmskom projekcijom za naše najmlađe u nedjelju 10. rujna.


Tijekom rujna "Ulicama našeg Grada" svaku subotu i nedjelju uveseljavat će stanovnike Mokošice, a osim nastupa dubrovačkih klapa planiran je i filmski program na otvorenom.

Koncerti kao i filmski program u Mokošici će se odvijati od 20:00 do 22:00 sata na igralištu pokraj caffe bara „Kiss“ prema sljedećem rasporedu:

• Subota, 16.9.2017. - Klapa Maestral i Ženska klapa Linđo• Nedjelja, 17.9.2017. - Kinematografi Dubrovnik prikazuju Putovanje vremenom - putovanje života

• Subota, 23.9.2017. - Klapa Atlant Nedjelja, 24.09.2017. - Kinematografi Dubrovnik prikazuju film ZG80.

Koncerti pet dubrovačkih klapa nastavit će se odvijati na lokacijima unutar povijesne jezgre te u Lapadu na Šetalištu Kralja Zvonimira pokraj fontane, a od utorka 12. rujna, klapama se pridružuju i Pučki pjevači Dubrovnika koji će svoje sugrađana i goste glazbom uveseljavati svakog utorka u voltu prema Peskariji.


U povijesnoj jezgri, koncerti će se održavati od 21:00 do 22:00 dok će se koncerti u Uvali Lapad održavati od 21 sat do 22:30.
U slučaju lošeg vremena program će se otkazati.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…