BOŽIĆNA PLACA U LAZARETIMA

13 Prosinac 2019
Autor :  

U sklopu ovogodišnjeg Dubrovačkog zimskog festivala pokrećemo novi humanitarni projekt: humanitarnu Božićnu placu u IV lađi Lazareta. Cjelokupni prihod namijenjen je Udruzi za Down sindrom Dubrovnik – DNŽ.

U ulozi prodavača okušat će se javne osobe iz Grada: Paolo Obradović, Mihovil Španja, Mirej Stanić, Laura Hladilo, Sanja Putica i Antun Račić.

Na placi će se prodavati donirati predmeti neophodni za dobar blagdanski ugođaj te rukotvorine Udruge za Down sindrom Dubrovnik – DNŽ.

Pozivamo vas da se pridružite ovoj humanitarnoj inicijativi: možete donirati predmete za prodaju, a i kupiti nešto što vam nedostaje za potpuni božićni ugođaj!

Otvorite škrabice, baule i škatule, izvadite balune i božićne ukrase koje više ne koristite, lampice, šterike, božićne kikare i džempere, prigodne napice, prekobrojne ovčice, betlehemske figurice i magarčiće. Donesite ih u lađu IV Lazareta u nedjelju, 15. prosinca u 16:30 sati i regalajte ih za ovu akciju. 

Naši poznati sugrađani otvorit će svoje banke točno u 17h i moći ćete izabrati nešto novo za svoju božićnu kolekciju.

Uvijek je dobro činiti dobro! 

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…