ZBOG ZLOČESTIH KOMENTARA Vlahušić objavio nagrade koje je dobio od Tuđmana

22 Siječanj 2020
Autor :  

" Za manje od 24 sata više od 16 tisuća ljudi pregledali su objavu u kojoj je Ministarstvo obrane samo ispravilo odluku donesenu na lokalnoj razini, koja nije bila temeljena na činjenicama. Objavu su prenijeli brojni lokalni i nacionalni mediji. Kako je danas predsjednik Tudjman ponovo moderan, a kao i odgovor zločestim komentarima, u prilogu su nagrade koje sam od prvog predsjednika, dobio devedesetih. Povelja Republike Hrvatske kao član vodstva Konvoja Bijeli put za Novu Bilu i Bosnu srebrenu, te Danica Hrvatska sa likom Katarine Zrinske za humanitarno djelovanje na ratnom području Hrvatske i Bosne i Hercegovine.", napisao je Andro Vlahušić.

Podsjetimo, Vlahušić je jučer objavio kako je zbog svog sudjelovanja u Sanitetu HV, nakon 25 godina dobio status hrvatskog branitelja.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…