KOMUNALNE SLUŽBE GRADA IGNORIRAJU DRŽAVNI INSPEKTORAT: Divlje odlagalište u Brsečinama

15 Travanj 2019
Autor :  

Udruga Eko centar Zeleno sunce nekoliko je puta prijavila ilegalno bacanje šuta i zemlje iznad ljetnikovca Cvijete Zuzorić i mjesne plaže u Brsečinama Državnom inspektoratu, inspekciji zaštite okoliša, međutim iz maila koji je dostavljen našoj redakciji vidljivo je kako komunalne službe Grada Dubrovnika već puna dva mjeseca ne čine ništa.

"Inspekcija zaštite okoliša zaprimila je opetovanu prijavu Udruge Eko - Centar - Zeleno Sunce, vezano za ilegalno bacanje šute i zemlje u Brsečinama iznad ljetnikovca Cvijete Zuzorić i mjesne plaže, a koja Vam je već dostavljana više puta.

Slijedom navedenog, molimo da obavijest o utvrđenom činjeničnom stanju/postupanju dostavite u roku od 7 dana prijavitelju i ovoj inspekciji na znanje." stoji u mailu Državnog inspektorata upućenog na adresu komunalnih službi Grada. 

Divlje odlagalište i dalje narušava vizuru uvale iznad mjesne plaže i ljetnikovca u Brsečinama.

 

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…