MARIJANA BARAČ Pozivam Dubrovčane na prosvjed #spasime, suprotstavimo se svakom obliku nasilja!

11 Ožujak 2019

U Dubrovniku će se u subotu, 16.3. u simboličnih podne manje pet minuta organizirati podrška prosvjedu #spasime. Podsjetimo, Jelena Veljača je inicirala prosvjed protiv nasilja u obitelji, zbog svih nedavnih događaja u Hrvatskoj, slučaja djevojke i Daruvarca u Zadru, djece bačene preko balkona u Pagu, ubojstava na Prijekome u Dubrovniku i mnogih drugih.

Dubrovačku podršku prosvjedu organizira Marijana Barač, koja ovom prilikom poziva sve sugrađanke i sugrađane da se pridruže ovom mirnom skupu.

"Nažalost, svjedoci smo sve češćih ubojstava, fizičkih,psihičkih i verbalnih maltretiranja, pa tako i u našem gradu. Molim vas da se pridružite nasem skupu i da budemo primjer nasoj djeci. Neka naši sugrađani znaju da ćemo napraviti sve da imamo miran grad, u kojemu je nulta tolerancija prema svakom obliku nasilja, da nisu sami i kada je to potrebno, da ćemo biti tu svi skupa za njih."

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…