PJESNIČKA VEČER U DOMU DOMUS CHRISTI Zaplesala je čak i gospođa Mare u 93.godini života!

09 Ožujak 2019
Autor :  

Dana 07.03.2019. godine udruga 3D+UPIOU Dubrovnik u čast nadolazećeg dana Žena u domu za umirovljenike “Domus Christi” održala je pjesničku večer za štićenike doma.

Svoje stihove, osim štićenica doma, recitirali su Franka Fani Kohn, Mario Obuljen I Marijana Dedović.

"Ovo je već treća godina za redom da kao udruga dolazimo u Domus Christi i svaki put je atmosfera sve ljepša i veselija. Štićenici doma su nas dočekali sa veseljem i dobrim riječima, vedrim duhom i prekrasnim stihovima.

Večer su uljepšali stihovi štićenica Nine Vodopić I Aurelije Nadilo. Uz stihove, ugođaj je bio još ljepši uz pjesmu, pa je u Domus Christi svirala “Marijana” Dubrovačkih trubadura, pjesma “Fala” Sergia Hrnica, a večer je završena uz “Linđo” Ane Rucner, što dokazuje i da se u kasnijim godinama života može imati snage i volje za širenje ljubavi, te da i 80-godišnjakinje mogu zabalati linđo I proveseliti se kao u ranijim danima. Zaplesala je s nama i gospođa Mare, u svojoj 93. godini života! Posebno hvala ravnateljici doma Mirjana Vujnović na toploj dobrodošlici, te se veselimo ponovnom susretu." kazala je predsjednica udruge Marijana Kohn Dedović.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…