Marija ima šestoro djece i moli vas za pomoć

07 Veljača 2019
Autor :  

Marija Kraljić nas moli za pomoć!

Trideset i tri joj je godine, a završila je samo sedam razreda osnovne škole. Kaže, zbog teške obiteljske situacije nema ni osnovnoškolsko obrazovanje. Udala se za tri godine starijeg Dalibora, s kojim ima šestoro djece. Dalibor je invalid, naime,  prije sedam godina stradao u teškoj prometnoj nesreći kao suvozač, operiran je čak jedanaest puta, zadobio je više prijeloma i napuknuće kralježaka. Prije prometne postavljao je laminate i bavio se keramikom, a danas više ne može raditi taj posao. 

Marija i Dalibor imaju tri djevojčice od deset, trinaest i petnaest godina te dječaka od dvije, devet i šesnaest godina. Marija kaže kako su svi dobri učenici i djeca, koja joj pomažu u kući. Kućica u kojoj borave neuređen je tavanski prostor, a djeca spavaju u istoj sobi u prizemlju.

Želja ove majke su kreveti na kat za djecu, plinska peć s jednom električnom pločom. Djeca bi htjela imati svoje sobe, veliki su, ali to je nemoguće. Za uređenje prostora u kojem žive, potreban je i građevinski materijal.

Kada bi nam netko mogao darovati krevete na kat, onda bi puno toga riješili. Naime, djeca su već velika i svaki bi htio svoj prostor. Nažalost, mi im to ne možemo priuštiti. Od dječjih doplataka platim režije, sve ostalo ode na hranu, kaže nam ova mlada majka.  Kaže kako su im najpotrebnija  hrana i robica te higijena za dječaka koji sada ima 22 mjeseca.

Ukoliko netko želi pomoći ovoj majci, pakete s donacijama može poslati na adresu: 

Marija Kraljić, Sitnice 32, 40315 Mursko Središće,  mobitel: 099/4156-050.

HR4323400093231869705 PBZ 

 

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…