Lijepa vijest iz Strasbourga! Naša Sanja Putica izabrana je za potpredsjednicu Parlamentarne skupštine Vijeća Europe

25 Siječanj 2019
Autor :  

Lijepa vijest iz Strasbourga! Naša Sanja Putica izabrana je za potpredsjednicu Parlamentarne skupštine Vijeća Europe (VE) – najveće i najstarije paneuropske organizacije koja ove godine obilježava 70. obljetnicu osnutka! HDZ-ova zastupnica iz dubrovačkog kraja, koja je i voditeljica Izaslanstva Hrvatskog sabora u Parlamentarnoj skupštini VE-a, na potpredsjedničku je dužnost izabrana na mandat od godinu dana”, pohvalili su se ovih dana na internetskim stranicama HDZ-a novom ulogom njihove mlade zastupnice podsjećajući da je to novo priznanje za Puticu jer je prije godinu dana izabrana u Središnji odbor Kluba EPP-a u Parlamentarnoj skupštini Vijeća Europe. Ujedno, podsjećaju da je na zimskom zasjedanju Parlamentarne skupštine Vijeća Europe za predsjednicu izabrana Liliane Maury Pasquie, a na zimskom zasjedanju kao izaslanik sudjeluje i HDZ-ov Davor Ivo Stier. 

Da ima velike ambicije moglo se naslutiti nedavno kada je imenovana na čelo Zajednice žena HDZ-a Katarina Zrinski. Taj izbor podržala je najspominjanija zastupnica danas vladajućih Josipa Rimac. No, ima ova mlada nada duboko uporište u HDZ-ovoj politici jer je za Sanjin ulazak u političke vode zaslužna njezina teta, Dubravka Šuica. Putica se u karijeri može pohvaliti i ravnateljskom foteljom u dubrovačkoj gimnaziji. 

Inače, ova mlada političarka članica je i predsjednica Lions cluba Sveti Vlaho u Dubrovniku te je na tu ulogu izrazito ponosna, baš kao što s ponosom govori o svojem radu s djecom jer prije ravnateljske fotelje godinama je predavala hrvatski jezik i književnost. Prije nego što je započela rad u školi, završila je zagrebački Filozofski fakultet, a tu je i doktorat iz Komunikologije i odnosa s javnošću koji bi itekako mogao koristiti razvoju Sanjine političke karijere.

Ova majka dvoje djece ozbiljnu političku karijeru tek počinje graditi, a u tome će joj svakako pomoći i činjenica kako je neokrunjena miss Hrvatskog sabora. Pred Sanjom je očito blistava politička karijera, koju glasine i zlobni komentari neće uspjeti zaustaviti.

dnevno.hr

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…