DENTAL CLINIC KOVAČEVIĆ - Pravi izbor za Vaš osmijeh

20 Siječanj 2019
Autor :  

Privatna obiteljska stomatološka ordinacija “Dental Clinic Kovačević” osnovana je 1989. godine i smještena je u Herceg Novom.

Dental Clinic Kovačević u ponudi ima vrhunsku uslugu na području PARODONTOLOGIJE, PARODONTALNE KIRURGIJE, STOMATOLOŠKE PROTETIKE, IMPLANTOLOGIJE, ESTETSKE I OPĆE STOMATOLOGIJE TE NA PODRUČJU IZBJELJIVANJA ZUBA, A I ODNEDAVNO NA PODRUČJU DJEČJE ORTODONCIJE.

U sklopu stomatološke ordinacije može se pronaći rendgen za detaljnu dijagnostiku zuba i koštanih struktura kao i za pravovremeno otkrivanje bilo kakvih dentalnih poteškoća; intraoralna digitalna kamera; najsuvremenije opremljene stomatološke stolice sa svim potrebnim dentalnim pomagalima, visoko modernizirani sistemi za praćenje terapije te vrhunsko kontrolirani načini sterilizacije svih dentalnih pomagala korištenih na pacijentima. U svakom pogledu Dental Clinic Kovačević prednjači kvalitetom i uslugom u dentalnoj medicini i time zauzima prvo mjesto u konkurenciji stomatoloških ordinacija u regiji. Svakom pacijentu pružaju individualan pristup i vrhunski tretman jer znaju koliko je teško pridobiti povjerenje pacijenta, a ono što je najbitnije zadržati zadovoljnog pacijenta.

Dođite i opustite se u ugodnom ambijentu Dental Clinic Kovačević

Iako pokrivaju sve grane stomatologije, profesor Kovačević i tim posebno su specijalizirani u području PARODONTOLOGIJE. Moderna stomatološka ordinacija svojim uređenjem pruža ugodan i opuštajući ambijent, a tome doprinosi profesionalni pristup doktora Kovačevića koji se temelji na individualnom pristupu i ljubaznosti prema pacijentima i kvalitetu pruženih stomatoloških usluga.

Obratite se s povjernjem:

DENTAL CLINIC KOVAČEVIĆ

Herceg Novi, Crna Gora

M: +382 69 885 005

M: +382 69 012 527

E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…