Dubrovnik tuguje za stradalima, za Davorom se i dalje intezivno traga

12 Siječanj 2019
Autor :  
facebook

Dubrovnik tuguje za radnicima stradalima u stravičnom požaru Hidroelektrane Dubrovnik. Nakon nestanka prvo je pronađeno tijelo Mate Maškarića (35), radnika HEP-a iz Smokovljana, i to oko 14 sati na sredini 500-metarskog kanala koji vodi od postrojenja u more. Od njega se i preko društvenih mreža opraštaju ljudi koji su ga voljeli.

Njegov kolega Ivica Zvrko (47) je iz konavoskog sela Drvenik. Njegovo tijelo na plaži Ključice pronašli su stanovnici Cavtata, koji su se uključili u potragu. Pronađen je otprilike kilometar dalje od kanala koji je njegovo tijelo izbacio u more.

Za Davorom Pozniakom (33) još se traga. On je Dubrovčanin, strastveni je ronilac i ribič.

Podsjećamo, uz odobrenje svog suborca, Mara Pozniaka, oca nestalog D.P., djelatnika HEP-a, dubrovački branitelji pozivaju sve vas koji raspolažete barkama, gliserima i sličnim plovilima da se danas tijekom jutra uključite u pretragu dubrovačkog akvatorija.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…