SKANDALOZNE IZJAVE DR.MARKUNOVIĆA: " ŽAO MI JE ŠTO OVAKVU STOKU MORAM LIJEČIT"!

07 Lipanj 2018
Autor :  

Dr.Markunović poznat kao doktor koji je obolio od ospica na radnom mjestu u Općoj bolnici Dubrovnik, na društvenim mrežama piše skandalozne komentare koji ne priliče nikome a najmanje doktoru.

"Ja samo mogu iz ovoga zaključit da mi je žao što se bavim medicinom u javnoj ustanovi tako da ovakvu stoku moram liječit. Oni nisu zaslužili zdravstvenu skrb, a ni grobno mjesto. Sa ovakvim ljudima ne postoji civilizirani i pristojni način razgovora. Oni to jednostavno ili intelektualno ne mogu procesuirat ili ne žele. Jedini razlog zašto je za ove prostore bolji neki drugi režim a ne demokratski".

Bez obzira bili ZA ili PROTIV cijepljenja ovakve izjave dr.Markunovića su krajnje degutantne i očekivamo od Uprave Opće bolnice Dubrovnik da ovakvo ponašanje sankcionira.

 

 

 

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…