Književno – glazbena večer ''Blagdan nade'' Udruge samostalnih umjetnika Dubrovnik u Saloči

05 Prosinac 2019
Autor :  

U organizaciji Udruge samostalnih umjetnika Dubrovnik (USUD) i Dubrovačkih knjižnica kao suorganizatora, u Čitaonici će se u petak, 6. prosinca 2019. u 18 sati, održati književno – glazbena večer ''Blagdan nade'' usmjerena na vers (stih) u poeziji, prozi i glazbi.

Dubrovački pjesnici i pisci će objavljena i neobjavljena djela podijeliti s prisutnima. Kako navode iz Udruge u obzir dolazi i sveopća dubrovačka kolenda, kojoj je refren isti, ali po kvartovima drugačiji. Večer je također namijenjena svim uzrastima. No, tematika je duhovne naravi puna ljubavi i prema Domovini, kojoj umjetnici daruju mir da bi se postigao konačni cilj, a to je nada čija je istoznačnost život.

Sudjeluju pjesnici i pisci: Janja Previšić, Antun Anđelić, Diana Hilje, Katica Protić, Kristina Skako,Mihaela Ela Zekić, Ana Bašić.

Glazbeni program: mezzosopranistica Diana Hilje, prof. klavira Marina Asić, učenica srednje Muzičke škole Luka Sorkočević Katarina Mrvalj – gitara.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…