Severina više neće živjeti sa sinom: Skrbništvo dobio Milan

28 Studeni 2019
Autor :  
Foto:Facebook

Pjevačica Severina (47) i njezin bivši partner Milan Popović (54) trebali su se danas sastati na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu, no bivši partneri nisu se pojavili. 

U pravnoj bitci oko skrbi za sina Severina je izgubila spor s Milanom.  

- Zadovoljni smo s presudom iako je još nepravomoćna. Nadamo se da će se majka držati privremene mjere - rekao je Milanov odvjetnik za 24sata.hr . Kako isti portal doznaje, mjera stupa odmah na snagu. Severina će,  viđati sina dva puta tjedno popodne i svaki drugi vikend od subote ujutro do nedjelje navečer.

- Nemam nikakav komentar - rekao je Milan za 24sata.hr

Sutkinja Tea Golub donijela je privremenu mjeru i odlučila u presudi da dijete živi s ocem, srbijanskim tajkunom, te da on samostalno brine o zdravlju i obrazovanju djeteta. Sutkinja u odluci nije navela na kojoj će adresi dječak živjeti.

Severinini zastupnici ovu će odluku pokušati osporiti s obzirom na činjenicu da su protiv Popovića podnijeli kaznenu prijavu zbog povrede djetetovih prava.

Vijest je šokirala Severinu koja je jedva dolazila do riječi nakon što je saznala da dječak odlazi kod oca, piše Jutarnji list

- Ne znam što bih vam rekla. Nisam ovo očekivala zbog toga jer je napravljen presedan u postupanju - rekla je gušeći se u suzama pjevačica, piše Jutarnji list.

Severina je ovih dana zauzeta turnejom 'The magic tour' koju je sredinom studenog počela u Splitu, a završit će krajem prosinca u Ljubljani. 

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…