Općina Župa dubrovačka i Konavle donirale Domu zdravlja sanitetsko vozilo

12 Rujan 2019
Autor :  

Načelnik Općine Župa dubrovačka Silvio Nardelli i načelnik Općine Konavle Božo Lasić danas su predali ključeve sanitetskog vozila ravnatelju Doma zdravlja Dubrovnik gosp. Branku Bazdanu. 

Donacijom osiguranom  iz Proračuna Općina Župe dubrovačke  i Kanavle, nabavljeno je kombi vozilo za sanitetski prijevoz koje je  Dom zdravlja Dubrovnik svojim sredstvima doradio i iz običnog vozila prenamjenio u medicinsko.Vozilo je tako opremljeno  svom potrebnom medicinskom opremom, sjedalicom , nosilima , dodatnim hlađenjem , defibrilatorom kao i svjetlosnom i zvučnom signalizacijom, a sve u skladu prema normama EU HRN1789. 

Nabavkom kombi vozila unaprijedit će se potrebe sanitetskog prijevoza  na način da će se pacijentima s područja Općine Župa dubrovačka i Konavle poboljšati  prijevoz iz  Župe i Konavala ka Općoj bolnici Dubrovnik, kao i  prijevoz pacijenata iz bolnice u kliničke centre Zagreb, Split, Rijeka .

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…