Du Motion zove trkače šesti put: Za Dubrovački polumaraton ostalo je još samo 300 mjesta!

12 Rujan 2019
Autor :  

Trkači iz cijelog svijeta na svojim su kalendarima već zaokružili datume nadolazećeg izdanja trkačkog događaja Du Motion - Runners’ Days Dubrovnik!

6. izdanje održat će se 25. i 26. travnja 2020., ali sudeći prema interesu koji je trkačka zajednica još jednom iskazala za Du Motion, utrke će biti rasprodane puno prije navedenih datuma. Za Dubrovački polumaraton ostalo je još samo 300 mjesta!

"Zbog velikog zanimanja dosadašnjih sudionika utrke, ali i brojnih upita trkača koji su Du Motion pratili putem medija i društvenih mreža, otvorili smo prijave već početkom lipnja i dosegli rekordan broj prijavljenih. To nas naravno veseli, ali i obvezuje da ustrajemo u podizanju kvalitete i da svakom trkaču koji dođe Dubrovnik osiguramo iskustvo za pamćenje," izjavio je direktor Du Motiona, Alen Bošković.

Du Motion nije slučajno nazvan i Dubrovačkim danima trkača. Događaj je to posvećeno trkaču i u kojem glavnu ulogu ima upravo trkač.

U Dubrovniku ih je dosad trčalo više od 10 tisuća iz 59 zemalja svijeta i iz svih dobnih skupina, od kojih se brojni iznova vraćaju u Dubrovnik i zbog kojih Du Motion ponosno nosi titulu najinternacionalnije utrke u Hrvatskoj.

Na raspolaganju su im ukupno 4 utrke: Dubrovački polumaraton, Utrku zidinama, humanitarna utrka građana 5K te Dječja utrka za koje se možete prijaviti putem službene web stranice.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…