LAŽNI ‘AMERIČKI VOJNIK’ OPELJEŠIO HRVATICU! Oglasila se i policija: ‘Žene, prestanite vjerovati ljepotanima s Facebooka!’

11 Rujan 2019
Autor :  

Žena (59) s daruvarskog područja ostala je bez većeg iznosa novca u brutalnoj prijevari koja se dogodila putem društvene mreže Facebook, donosi Bjelovar.live.

Gospođa je policiji ispričala kako je sredinom kolovoza zaprimila zahtjev za prijateljstvom od osobe za koja se u kasnijoj komunikaciji predstavio kao kapetan američke vojske koji je trenutno u misiji u Afganistanu te kako joj svoju ušteđevinu želi poslati na čuvanje.

Ne sumnjajući u mogućnost prijevare, gospođa je ”kapetanu” na bankovni račun osobe uplatila veći iznos novca, vjerojatno pod obrazloženjem da njegov paket jedino tako može biti njoj poslan. Naravno, čim je novac sjeo na račun, nepoznata osoba je prekinula komunikaciju, a neoprezna gospođa je slučaj prijavila policiji smatrajući da je prevarena.

IZVOR: dnevno.hr

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…