VANITY CLINIC NUDI NIZ POGODNOSTI ZA DUBROVKINJE : Pročitajte sve o smještaju, transferu i popustima za plastične operacije u Istanbulu

19 Srpanj 2019
Autor :  

Nakon prezentacije u našem gradu Vanity Clinic Istanbul ponudio je niz pogodnosti. Već nekolicina cura dogovorila je svoje zahvate, a ostale se pitaju što je sa smještajem, prijevozom, koliko će to sve koštati?

Dubrovnik je kao grad dobro povezan zračnom linijom sa Istanbulom i čak lete direktni letovi više puta na dan. Povratna karta se može naći i po cijeni od 120 €. U cijenu vašeg željenog zahvata Vanity Clinic se pobrinuo da obuhvati smještaj, transfere, pretrage prije i poslije, čak i vaša pratnja ima besplatan smještaj svih dana vašeg boravka u Istanbulu. Voze vas i dočekuju na željene lokacije, doručak je osiguran u sklopu cijene smještaja. Belma Yilmaz, kordinatorica Vanity klinike osigurala je koordinatore koji pokrivaju i vaš materinji jezik. Ukoliko ste zainteresirani za stupiti u kontakt sa klinikom, najbolje je kontaktirati Belmu Yilmaz na What's Up broj +905305738663, te pri tome dobiti odgovore na sva pitanja koja vas muče. Sve možete saznati i iz prve ruke već 11.rujna. kada naša sugrađanka Mihaela Čokljat odlazi za Istanbul. Na njezinom zidu često idu nagradne igre, možete ih popratiti te osigurati sebi čak popuste od 300€ za odlazak u kliniku.

Proteklog tjedna obećali smo i poklanjanje 10 vaučera za odlazak u Vanity, a dobitnice su: Željana Beusan, Nikolina Saltarić, Lora Dunovska, Ana Tihole, Danijela Daca Abramusić, Blaženka Bračun, Ivana Trsinski, Ana Š. Lucika i Zrinka Market Vlastelin.

 

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…