Želite raditi za 36.000 kuna mjesečno? Prijavite se do 11. veljače

22 Siječanj 2020
Autor :  

 

Pronađite slična administrativna zanimanja za prijavu.

Europski patentni ured zapošljava na poziciji Administrative Employee (Legal Assistant) (m/ž).

Nudi se mjesečna plaća od cca 36.000 kuna neto.

Glavne odgovornosti su rukovođenje komunikacije i korespondencije, uključujući podatke i arhive te file management. Posao se sastoji i od praćenja rokova, obrade zakonskih dokumenata i raznog asistiranja.

Od kandidata se očekuje odlično znanje engleskog u govoru i pismu, dobro znanje francuskog ili njemačkog u govoru i pismu, vrlo dobro znanje i iskustvo s tajničkim i administrativnim dužnostima, multitasking i odlične organizacijske vještine.

Mjesto rada je München, Njemačka. Prijave su otvorene do 11.2. Potrebne kvalifikacije za prijavu su srednja stručna sprema i relevantno profesionalno iskustvo, znanje dva službena jezika Europskog patentnog ureda (EPU) i državljanstvo jedne od zemalja EPU-a. Prijavite se.

Pronađite slična administrativna zanimanja za prijavu: stručni suradnik u računovodstvu (m/ž) u Zagrebu, komercijalni asistent/ brand manager asistent (m/ž) u Zagrebu ili call centar agent (m/ž) u Lisabonu, Portugal.

Ostalu bogatu ponudu zanimanja potražite na portalu posao.hr.

poslovni.hr

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…