Potez ASOS-a koji žene ne prestaju hvaliti: "Napokon! Ovo sam dugo čekala"

16 Siječanj 2020
Autor :  

Poznata britanska online trgovina odjećom ASOS svojim je nedavnim potezom oduševila mnoge žene.

U ASOS-u su, naime, uzeli u obzir činjenicu da žene imaju različite tipove tijela, nose različite konfekcijske brojeve, različite su visine... i da im je zbog toga teško zaključiti kako će im neka haljina stajati nakon što je vide na "idealno" građenom modelu - pa su lansirali novu funkciju na svojoj internetskoj stranici koja kupcima omogućuje da pogledaju kako komad odjeće koji ih zanima izgleda na različitim modelima, odnosno na tijelima različite građe.

U suradnji s izraelskom kompanijom Zeekit, koja se bavi tehnologijom proširene stvarnosti, lansirali su sekciju "See My Fit" u kojoj se nalazi dio njihove ponude, a u sklopu koje se za svaki odabrani komad odjeće može vidjeti 16 različitih izgleda. Slike su digitalno stvorene, ali žene svejedno smatraju da se radi o potezu koji je hvalevrijedan. 

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…